Več o nas

Agencija San Martin

Turistična agencija San Martin se nahaja v Šmartnem v idilični vasici v Goriških brdih, na pol poti med Alpami in Mediteranom, korak stran od Benečije ter doline Soče. Smo kolesarsko in ekološko usmerjena agencija, ki zna pričarati aktivno doživetje v naravi z električnimi kolesi. Obkrožena z vinogradi pa agencija ni samo ena izmed turističnih ponudnikov, ampak je simbol poguma in strasti Vesne in Bogdana Valentinčič. Vesna, podjetnica z izkušnjami s področja prodaje, hotelirstva in vinarstva ter Bogdan, strojnik in sommelier 3. stopnje, sta na noge postavila San Martin. S svojo energijo in veseljem do dela, pa iz dneva v dan navdihujeta tudi osebje, ki stranke ne jemljejo kot številko, ampak kot posameznike. Razvijamo se z željo postati primarna točka za kolesarjenje, pohodništvo ter aktiven outdoor turizem.

Naša želja je, da vam ustvarimo nove, nepozabne spomine med briškimi griči in da se boste vedno znova vračali v ta čaroben kotiček Slovenije.

Za samostojno raziskovanje, si lahko v naši agenciji izposodite gorska e-kolesa ali e-skuter. Z veseljem pa vam lahko pripravimo voden kolesarski izlet z degustacijo vina ali oljčnega olja. Po predhodnem naročilu tudi organiziramo transfer prtljage in oseb. Poleg tega nudimo sobe v nastanitvi Pri Martinovih v Zagori v dolini Soče. 
Goriška brda so dežela bogata z vinogradi in oljčnimi nasadi, kar je Bogdanu in Vesni omočilo pridelavo vin in oljčnega olja. Pri nas, na lokaciji agencije, lahko kupite oljčno olje, briško rebulo in ostala vina San Martin, ki bodo priklicala spomin na Brda tudi v udobju vašega doma, poleg tega pa so lahko popolno darilo za vaše najbližje. 

Brda so kraj za vsakega posameznika, ki želi preživeti aktiven oddih v briški pokrajini ali okusiti tradicionalne jedi ob kozarcu rebule. 

Brda (40)

Druge aktivnosti

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene