Prenočišča pri Martinovih

Domačija »Pri Martinovih« se nahaja v zaselku Zagora v občini Kanal ob Soči, ki je od glavne ceste Nova Gorica-Plave-Bovec oddaljen 1 km. Do Nove Gorice je 11 km, do Kanala pa 9 km. V prijetnem okolju in obnovljenem poslopju ponujamo prenočišča z zajtrkom

Nudimo 4 dvoposteljne sobe (zakonsko/ločeno ležišče)  in sobo s 4 ležišči. Vsaka soba ima lastno kopalnico, satelitsko anteno in hladilnik. 
Zajtrk si lahko postrežete v jedilnici, ki je opremljena v rustikalnem slogu. V poletnih mesecih je na razpolago prostor za piknik, kjer si boste na domačem ognjišču lahko pripravili okusno kosilo.

2017 07 25

Sicer je Zagora majhen in miren zaselek s 7 hišami in 25 prebivalci, bolj znan po bitkah prve svetovne vojne, kjer so potekali ogorčeni boji za zasedbo vasi, ki je takrat štela 23 hiš. Na to nas spominjajo obeležja, kaverne in rovi italijanske ali avstrijske vojske.

473161 411325135581241 879760322 o

Ugodna lega domačije vam omogoča različne izhodiščne točke za izlete peš, s kolesom, avtom ali vlakom. Lahko se odpravite na Sv. Goro, znano romarsko središče z baziliko ter muzej posvečen 1. svetovni vojni na tem območju. Blizu je tudi spomenik na Vodicah in Pot miru, kjer si lahko ogledate notranjost kavern
Na Sv. Gori se nam odpira prečudovit razgled na Solkanski most, Novo Gorico, Sabotin, Goriška Brda tja do Furlanije in do morja. Na severni strani se bohotijo mogočne Julijske Alpe in Trnovska planota.

Odkrij

Okolju prijazna agencija

Goriška brda so sicer znana po svojih izjemnih vinih in kulinariki, a so idealna tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha. Naj bo to pohodništvo, kolesarjenje ali golf, razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne peš in kolesarske poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Ljubitelji zgodovine in kulture se v briških vasicah lahko ustavite v mnogih cerkvicah, gradovih in vilah.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene