Prenočišča "Pri Martinovih"

Prenočišča Pri Martinovih se nahajajo v zaselku Zagora, ki leži na najbolj južni točki doline Soče, v občini Kanal ob Soči. V prijetnem okolju, obdanem z naravo si lahko privoščite počitek ali aktiven oddih.  Nastanitev Pri Martinovih je od Nove Gorice in Gorizie (Italija) oddaljena 13 km, od Kanala 11 km, od Tolmina 30 km in od Bovca 62km.

Pri Martinovih Zagora (2)

Nastanitev nudi nočitve v 5 dvoposteljnih sobah z ločenimi ležišči ter 2 apartmaja s kuhinjsko nišo. Vsaka soba ima lastno kopalnico in manjši hladilnik. Možnost shrambe za kolesa in možnost najema koles. Parkirate lahko na zasebnem parkirišču v sklopu nastanitve.

Izdelek brez naslova (2)

 Sobe in en apartma se nahajajo v 1. nadstropju, do njih vodijo zunanje stopnice. Drugi apartma se nahaja v pritličju. Oprema v sobah je v domačem in rustikalnem slogu, ki daje prijeten občutek topline.  

IMG 20240122 165011     

Težko se boste uprli posedanju na dvorišču pred hišo in občudovanju okolice. Cvetoče rože, zelen travnik in senca dreves so odlična sprostitev po aktivno preživetem dnevu.

IMG 20230529 090258

Ugodna lega nastanitve vam omogoča različne izhodiščne točke za izlete peš, s kolesom, avtom ali vlakom. Za pohodne navdušence je v bližini hrib Sabotin s kavernami iz 1. svetovne vojne in Sveta gora s čudovitim razgledom na Solkanski most, Novo Gorico, Sabotin, Goriška brda in vse tja do Furlanije in do morja. S kolesi, ki si jih je možno izposoditi v nastanitvi, se lahko zapeljete na Trnovsko in Banjško planoto in odkrivate slikovito pokrajino s številnimi naravnimi pojavi. Za vse ljubitelje dobrega vina in kulinarike, pa so Goriška brda odlična destinacija za popestritev vašega oddiha.

V poletnih mesecih se lahko ohladite v reki Soči ali pa se odpravite na Lokve, ki ležijo na skoraj 1000m nadmorske višine in se ohladite v senci krošnjah velikih dreves. 

V bližini je še več možnosti za aktivno preživet dan, kot so plezanje, raftanje, jahanje konjev, MTB proga, polet s padalom ali obisk adrenalinskega parka v Solkanu in spust z zip line-om čez reko Sočo.

Vaši štirinožni prijatelji so dobrodošli, ker tudi pri nas imamo nekaj hišnih ljubljenčkov. 

Kontakt
Pri Martinovih
Zagora 6
5210 Deskle
+386 51 335 660

San Martin d.o.o.

Odkrij

Okolju prijazna agencija

Goriška brda so sicer znana po svojih izjemnih vinih in kulinariki, a so idealna tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha. Naj bo to pohodništvo, kolesarjenje ali golf, razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne peš in kolesarske poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Ljubitelji zgodovine in kulture se v briških vasicah lahko ustavite v mnogih cerkvicah, gradovih in vilah.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene