Paketi

Brda, vinorodna dežela z obilo naravnih lepot in kulturne dediščine vas vabi v Šmartno, srednjeveško vasico in kot je zapisal pesnik Alojz Gradnik - orlovo gnezdo.

Ekohotel San Martin pa je za vas pripravil pakete, ki jih lahko kupite zase ali pa kot darilni bon za prijatelja, družinskega člana ali boljšo polovico. 
Z raznolikostjo paketov skušamo poskrbeti za vse goste: od tistih, ki se želijo umakniti od mestnega vrveža in se v okrilju narave poglobiti v sebe, družinam, ki želijo odkrivati Brda, do adrenalinskih rekreativcev in športnih navdušencev, katerim Brda nudijo bogato ponudbo doživetji, pravi teren in pa možnost pohodništva in kolesarjenja čez celo leto.
Ampak brez skrbi, če se ne najdete v nobenem izmed naših paketov lahko pišete na #EM#696f646c447667696568787f6563207c79#EM#, skupaj bomo personaliziran paket sestavili na podlagi vaših želj!

To je več kot hotel, to je Vaš dom v osrčju Goriških Brd!

v Brda z motorjem

Paket za motoriste

PAKET ZA MOTORISTE V HOTELU SAN MARTIN

BIKERS WELCOME! Napis, ki seže globo v srce tudi Bogdanu in Vesni, zagrizenim motoristom, ki Vam lahko iz prve roke svetujejo kako poskrbeti za vaš dvokolesni jekleni konjiček. Brda so s svojimi cestami in panoramami idealno izhodišče tudi za motoriste, ki lahko raziskujejo vasice po Brdih, Krčnik in kotline ter zatem pot nadaljujejo tako rekoč kamorkoli. Lepote Slovenije se ne skrivajo daleč. Pot lahko nadaljujete v Kobarid, sosednjo Italijo, proti morju ali pa v glavno mesto Ljubljano.
Ponoči boste mirno spali, saj boste motorje varno parkirali na hotelsko parkirišče in mislili samo na sprostitev. Če si zaželite pa žlahtne kapljice vam ne bo potrebno sesti za motor. Za vas bodo poskrbeli v naši restavraciji, tako s hrano kot s pijačo!

Collio Brda 20200929 221 – kopija

'Z motorjem po Goriških brdih'

3 dnevni paket ( 2 nočitvi):

2x nočitev v dvoposteljni sobi
2x samopostrežni zajtrk
1 x BON v vrednosti 50,00€* za koriščenje v restavraciji, baru, za najem koles ali pa za savno
Brezplačno hotelsko parkirišče za vašega jeklenega konjička
Brezplačen WI-FI
10% popusta na uporabo Wellnessa

Cena paketa:
3 dnevni paket (2 nočitvi ): 270,00€ / na osebo v dvoposteljni sobi
Single use 3 dnevni paket: 250,00€ za paket za 1 osebo
DELUXE 3 dnevni paket (2 nočitvi ): 310,00€ / na osebo v dvoposteljni sobi

V ceno ni všteta turistična taksa, ki znaša 2,50€ na osebo/ noč.

*V paketu SINGLE bon 25,00€

Cene so informativne narave. Pošljite nam povpraševanje in pripravili vam bomo ponudbo.

od 260€ /noč

Povpraševanje

Izbira

Ostali paketi

Pohodniški paket

Vsem ljubiteljem rekreacije razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne pohodniške poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Potrebujete le pohodniško obutev in oblačila, za ostalo poskrbimo mi.

Romantični paket

Želite preživeti romantičen vikend v sproščujočem okolju briških gričev? Kaj pravite na večerno razvajanje ob soju sveč v našem wellness prostoru?

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene