Paketi

Brda, vinorodna dežela z obilo naravnih lepot in kulturne dediščine vas vabi v Šmartno, srednjeveško vasico in kot je zapisal pesnik Alojz Gradnik - orlovo gnezdo.

Ekohotel San Martin pa je za vas pripravil pakete, ki jih lahko kupite zase ali pa kot darilni bon za prijatelja, družinskega člana ali boljšo polovico. 
Z raznolikostjo paketov skušamo poskrbeti za vse goste: od tistih, ki se želijo umakniti od mestnega vrveža in se v okrilju narave poglobiti v sebe, družinam, ki želijo odkrivati Brda, do adrenalinskih rekreativcev in športnih navdušencev, katerim Brda nudijo bogato ponudbo doživetji, pravi teren in pa možnost pohodništva in kolesarjenja čez celo leto.
Ampak brez skrbi, če se ne najdete v nobenem izmed naših paketov lahko pišete na #EM#696f646c447667696568787f6563207c79#EM#, skupaj bomo personaliziran paket sestavili na podlagi vaših želj!

To je več kot hotel, to je Vaš dom v osrčju Goriških Brd!

Pohodniški paket

Vsem ljubiteljem rekreacije razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne pohodniške poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Potrebujete le pohodniško obutev in oblačila, za ostalo poskrbimo mi.

Romantični paket

Želite preživeti romantičen vikend v sproščujočem okolju briških gričev? Kaj pravite na večerno razvajanje ob soju sveč v našem wellness prostoru?

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene