Hotel

Predstavljamo Vam naših 20 butičnih hotelskih sob, ki nosijo imena okoliških vasi. Vse sobe so hlajene in grete s toplotno črpalko ali sekanci, imajo TV z ravnim zaslonom, brezplačen WiFi, vzmetnice s spominsko peno ter lastno kopalnico. V nočitev je vključen tudi samopostrežni zajtrk, ki vam bo nudil pravi zagon v nov dan ter bogato izbiro med domačimi jedmi. 

Hotel ima brezplačno parkirišče za hotelske goste ter možnost hranjenja in polnjenja koles. Poskrbljeno je tudi za gibalno ovirane osebe, tako z nemotenim dostopom v bar in restavracijo kot s prilagojeno hotelsko sobo. V določenih sobah so dovoljeni tudi hiši ljubljenčki. Poleg sob je gostom na razpolago tudi panoramski bar, restavracija, zasebna savna ter najem električnih koles. V sobah je kajenje prepovedano!

Čudovita vasica Šmartno je dom eko-hotelu San Martin, kjer ste vabljeni vsi ljubitelji narave,vina, kulturne dediščine in zgodovine. Prav tako so pri nas dobrodošli motoristi, družine in gosti s hišnimi ljubljenčki.
Dobrodošli na oddih v Brdih, kjer boste lahko odmislili stres vsakdana in se sprostili med vinogradi, pohodnimi ter kolesarskimi potmi, wellnessu, ali samo uživali v panorami na naši terasi ob kozarcu vina in domačem krožniku hrane!

V terminu od 1.4.2022 do 30.9.2022 je možna rezervacija za najmanj 2 noči. Vnovčenje turističnih bonov je možno samo pri direktni rezervaciji.

Odkrij

Okolju prijazen hotel

Goriška brda so sicer znana po svojih izjemnih vinih in kulinariki, a so idealna tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha. Naj bo to pohodništvo, kolesarjenje ali golf, razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne peš in kolesarske poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Ljubitelji zgodovine in kulture se v briških vasicah lahko ustavite v mnogih cerkvicah, gradovih in vilah.

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene