Hitra rezervacija
MENI
Hotel in sobe

O hotelu

Hotel San Martin je rezultat predanosti in poguma zakoncev Vesne in Bogdana, dveh podjetnih posameznikov, zaljubljenih v briško pokrajino. Včasih je bila tu šola, najprej italjanska, nato jugoslavanska, dokler je niso opustili in je stavba začela propadati. Vesna in Bogdan sta v tem delu Šmartnega, idilične briške vasice, videla veliko več kot propadajočo šolo. Vesna, podjetnica z izkušnjami s področja prodaje, hotelirstva in vinarstva in Bogdan, somelier 3. stopnje, sicer pa strojnik, sta na noge postavila San Martin, ki ni samo hotel ampak življenski projekt in njun drugi dom.

Rezerviraj

Okolju prijazen hotel

San Martin ni zlit z okolico in prepleten z naravo samo na videz, celotna gradnja in finese so premišljene in v skladu z eko standardi. Pri gradnji so v veliki meri uporabljali naravne in trajnostne materiale, les, železo, kamen in beton. Tudi veliko funkcionalnosti je rešenih na okolju prijazen in spoštljiv način. Hotel ogreva in ohlaja toplotna črpalka ali peč na sekance, po celotnem hotelu pa je speljan dvojni vodovodni sistem, ki omogoča racionalno in pametno ravnanje z odpadno vodo.

Namestitve

Hotel razpolaga z 20 premišljeno razporejenimi sobami z lastnimi kopalnicami, restavracijo in konferenčno dvorano. Gostom hotela je na voljo tudi Wellness z bio zeliščno finsko savno, solno sobo ter zasebno teraso s čudovitim razgledom. Tudi razgled s hotelske terase je nekaj čisto posebnega. Na eni strani staro jedro Šmartnega s srednjeveško utrdbo ter na drugi z vinogradi in nasadi oljk posejani briški griči.

Rezerviraj

SOBE

Vse sobe, suite in apartma so klimatizirane in vključujejo francoski balkon s krasnim pogledom na Goriška Brda, satelitsko TV z ravnim zaslonom, brezplačen WiFi, vzmetnice s spominsko peno in satenasto posteljino ter lastno kopalnico s prho ali kadjo, sušilcem za lase in brezplačnim toaletnim priborom.

Dvoposteljna soba (19 m2)

Na voljo so sobe z eno veliko zakonsko posteljo ali z dvema enojnima posteljema.

Cena: 100,00 eur/noč
Rezerviraj

Suita (32 m2)

Suita vključuje sobo z zakonsko posteljo in dnevno sobo s predelom s sedežno garnituro.

Cena: 120,00 eur/noč
Rezerviraj

Družinska soba (42 m2)

Štiriposteljna soba vključuje zakonsko posteljo in ločen prostor z dvema enojnima posteljema.

Cena: 150,00 eur/noč
Rezerviraj

Apartma (65 m2)

Apartma vključuje balkon s čudovitim razgledom, sobo z zakonsko posteljo in dodatnim enojnim ležiščem ter dnevno bivalni prostor s sedežno garnituro in kuhinjsko nišo.

Cena: 150,00 eur/noč
Rezerviraj

KONFERENČNA SOBA

Hotelska konferenčna dvorana sprejme do 80 ljudi in je opremljena z avdio-video sistemom.

WELLNESS

Ponujamo vam bio zeliščno finsko savno, solno sobo in zasebno teraso. Uporaba wellnessa je individualna in našim gostom omogoča popolno zasebnost.

Cenik