Panoramski bar in bistro

restavracija terasa

Panoramski bar hotela San Martin

Panoramski bar hotela je idealen za druženje ob razgledu na celotna Brda, za katerimi se na eni strani vidi do morja, na drugi pa do Vipavske Doline, Svete Gore in Sabotina. Sprostite se ob kozarčku vina, uživajte v jutranji kavi in se prepustite razvajati s strani naših zaposlenih. Prevzel Vas bo občutek topline in domačnosti, naša terasa pa bo postala popoln odmor od vsakdanjega vrveža in stresa.

IMG 0592 – kopija

V baru strežemo izdelke Nanni, slovensko znamko vrhunske kave in čajev. V večini poleg klasične ponudbe poudarjamo slovenska podjetja, zato pri nas lahko preizkusite piva Reservoir dogs, gin Monologue, Karakter in Broken Bones ter bogato izbiro VIPI sokov in sveže stisnjenih naravnih sokov. 

ohotelu kuharja

Poleg vin hotela San Martin pa strežemo tudi druga vina svetovno znanih briških vinarjev. Vsak pa lahko ob pijači seže tudi po mešanem domačem narezku, rogljičkom, toastom ali podobnim prigrizkom. Za sladkosnede pa pridejo v poštev sezonske sladice.

David 50 (58 of 342)

Panoramski bar s prijetnim ambientom vabi tako domače kot tuje goste, kjer lahko iz terase ob prijetnem razgledu opazujejo lepote Brd. Na terasi so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, bar in bistro pa sta dostopni gibalno oviranim osebam in imata prilagojene toalete.

Urnik bara

Kontakt za rezervacije:
 T: +386 5 330 56 60 M: +386 51 335 660

Bistro 


Bistro hotela San Martin dopolnjuje celovitost hotelske ponudbe ter je na voljo tako za hotelske goste, kot zunanje obiskovalce. Postrežene vam bodo jedi, ki jih navdihujejo tradicionalni recepti iz kuhinj briških non ter predstavljajo mešanico slovenske, furlanske in mediteranske kulinarike. 
Preprost bistro deluje s poudarkom na lokalnih, svežih surovinah in tem, da so produkti izdelani doma. 
Zelenjava in zelišča namreč rastejo na vrtu, ki se razprostira tik pod hotelom. 

20200506 165644

Ob vrtu je zasajen tudi nasad 150 oljk po okolju prijazni biodinamični metodi. Bogdan in Vesna se zavedata pomena svežih in ekoloških sestavin in zato čimveč pridelata sama ali pa prvovrstne domače produkte poiščeta na bližnjih kmetijah. Sveže in kvalitetno uležano meso pri lokalnem mesarju, sadje pri lokalnem kmetu ali pa sveže ulovljene ribe pri preverjenih ribičih. V bistroju lahko s prijatelji uživate ob razgledu ter okusnem vinu in hrani.

ana oljke

Kljub temu, da se naša bistro ne uvršča v gurmanski vrh je to lokal, kjer vam bodo natakarji postregli z nasmehom in veseljem ter s krožniki, ki so del tradicije in so skuhani s srcem.

Bistro je na voljo za skupine in zaključene družbe tudi izven urnika.

Kontakt za rezervacije:
 T: +386 5 330 56 60 
M: +386 51 335 660

San Martin (49 of 54)

Urnik bistroja:

Vinski razcvet

Goriška Brda v zadnjih letih doživljajo pravi vinski razcvet in lokalna vina postajajo stalnica na seznamu najboljših vin pri nas in tudi v svetu. A kvaliteta briških vin je poznavalcem znana že zelo dolgo. Ugodna geografska lega, raznolika klima in edinstvena sestava briške zemlje namreč dajejo vinom izjemne karakteristike.

Brda (173)

Na seznamu vrhunskih lokalnih vin najdemo mednarodno priznane in cenjene vrste kot so chardonnay, merlot, sivi pinot in cabarnet sauvignon, a tipična briška vina so tista iz rumene rebule, furlanski tokaj danes poznan pod imenom Sauvignonasse.

Izbira vin

Pri izbiranju ponudbe vin v vinski kleti San Martin ni bilo nič prepuščeno naključju. Vesna in Bogdan, oba sommelieja in poznavalca lokalnih vin, sta v ponudbo premišljeno vključila le najboljša in najbolj posebna briška vina. Gostom hotela San Martin in tudi vsem obiskovalcem restavracije svetujeta pri izbiri kozarca vina ob večerji ali pa organizirata vinsko degustacijo, kjer s svojim izjemnim znanjem gostom podrobneje predstavimo bistvo briških vin in njihove posebnosti.

V vsakem izmed vin San Martin pa se skriva tudi družinska povezanost in dediščina, ki jo predajata svojim otrokom.

Steklenice San Martin   White (14)

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”

Veseli smo, da lahko gostom pod znamko San Martin nudimo tudi lasten izbor mirnih vin, in sicer cabernet sauvignon, sauvignonasse, rebulo, chardonnay in merlot ter penino Anna.

Kot vsak domačin tudi pri nas strežemo vrhunsko vino. Razvajajte svoje brbončice in okusite okusna vina, ki za seboj skrivajo svojo zgodbo.

Pri nas lahko okušate od preproste in elegantne rebule do vina AMAMI; vino, katerega ime je sestavljeno iz imen Vesninih ter Bogdanovih otrok (Ana MArtin MIha)

VINOTEKA SAN MARTIN


Sauvignonasse/Rebula/ Chardonnay 0,75l….. 9,00€
Merlot / Cabernet Sauvignon 0,75l….. 10,00€
Penina Anna 0,75l….. 10,00€
AMA MI Chardonnay / Merlot / Rebula / Sauvignon / Cabernet Sauvignon 0,75l…..18,00€
Victoria ROSE / Brut / zero 0,75l….. 20,00€

Enoteka San Martin 45
“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”

Druge aktivnosti

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene