Panoramski bar in bistro


PONUDBA PIJAČ V SAN MARTINU

V našem panoramskem baru smo že pripravili pomladno/poletno karto pijač v kateri lahko izbirate med različnimi osvežilnimi napitki.
V času obratovanja kuhinje na voljo tudi sladki ali slani prigrizki, ki bodo popolna kombinacija k osvežilni limonadi, aperitivu ali kozarcu vina (vinska karta na voljo v bistroju)!
In our panoramic bar we have already prepared a spring / summer drink menu in which you can choose from a variety of refreshing drinks.
Sweet or savory snacks are also available during the kitchen's operation, which will be the perfect combination with a refreshing lemonade, aperitif or glass of wine (wine list available in the bistro)!
CENIK PIJAČ 2022 POMLAD POLETJE 1      CENIK PIJAČ 2022 POMLAD POLETJE 2


BISTRO SAN MARTIN PONUDBA POMLAD/POLETJE


V našem bistroju si prizadevamo, da je vsa hrana sveža in lokalna, da je ponudba sezonska in da so vam jedi pisane na kožo.

Dober tek!1    2    3KA       4KA   5      6  6  7       VINSKA KARTA SM22

Panoramski bar hotela San Martin

Panoramski bar hotela je idealen za druženje ob razgledu na celotna Brda, za katerimi se na eni strani vidi do morja, na drugi pa do Vipavske Doline, Svete Gore in Sabotina. Sprostite se ob kozarčku dobrega vina, uživajte v jutranji kavi in se prepustite razvajati s strani naših zaposlenih. Prevzel Vas bo občutek topline in domačnosti, naša terasa pa bo postala popoln kraj za odklop in sprostitev.

IMG 0592 – kopija

V baru strežemo slovensko znamko vrhunske kave in čajev Nanni. Poleg klasične ponudbe dajemo poudarek na slovenska podjetja, zato pri nas lahko preizkusite piva Reservoir dogs, gin Monologue, Karakter, gin Brin, brezalkoholni aperitivo Vera, ter bogato izbiro VIPI sokov in sveže stisnjenih naravnih sokov, lahko pa se odločite za razne aperitivne cocktaile, ki jih kreiramo na podlagi letnih časov. 

ohotelu kuharja

Poleg vin hotela San Martin pa strežemo tudi druga vina briških vinarjev. Vsak lahko ob pijači poseže tudi po mešanem domačem narezku, obloženi brusketi, toastu ali drugem majhnim prigrizku. Za sladkosnede pa naši kuharji poskrbijo tudi za vrsto sezonskih sladic, da bo vaš obisk Brd še slajši.

David 50 (58 of 342)

Panoramski bar s prijetnim ambientom vabi tako domače kot tuje goste, kjer lahko iz terase ob prijetnem razgledu opazujejo lepote Brd. Dobrodošli tudi hišni ljubljenčki, bar in bistro pa sta dostopni gibalno oviranim osebam in imata prilagojene toalete.

Kontakt za rezervacije:

 T: +386 5 330 56 60 M: +386 51 335 660

Bistro 


Bistro hotela San Martin dopolnjuje celovitost hotelske ponudbe ter je na voljo tako za hotelske goste, kot zunanje obiskovalce. Ponujamo jedi, ki jih navdihujejo tradicionalni recepti iz kuhinj briških non ter predstavljajo mešanico slovenske, furlanske in mediteranske kulinarike. 
Preprost bistro deluje s poudarkom na lokalnih, svežih surovinah. 
Zelenjava in zelišča namreč rastejo na vrtu, ki se razprostira tik pod hotelom. 

                                    20200506 165644                             

Ob vrtu je zasajen tudi nasad 150 oljk po okolju prijazni biodinamični metodi. Bogdan in Vesna se zavedata pomena svežih in ekoloških sestavin in zato čim več pridelata sama ali pa prvovrstne domače produkte poiščeta na bližnjih kmetijah. Sveže in kvalitetno uležano meso pri lokalnem mesarju, sadje pri lokalnem kmetu ali pa sveže ulovljene ribe pri preverjenih ribičih. V bistroju lahko s prijatelji uživate ob razgledu ter okusnem vinu in hrani.


Naš bistro streže preproste jedi a je to ob enem tudi kraj, kjer vam bodo natakarji postregli z nasmehom in veseljem ter s krožniki, ki so pripravljeni s srcem.

Bistro je na voljo za skupine in zaključene družbe tudi izven urnika.

Kontakt za rezervacije:
 T: +386 5 330 56 60 M: +386 51 335 660

San Martin (49 of 54)

Vinski razcvet

Goriška Brda v zadnjih letih doživljajo pravi vinski razcvet in lokalna vina postajajo stalnica na seznamu najboljših vin pri nas in tudi v svetu. A kvaliteta briških vin je poznavalcem znana že zelo dolgo. Ugodna geografska lega, raznolika klima in edinstvena sestava briške zemlje namreč dajejo vinom izjemne karakteristike.

Brda (173)

Na seznamu vrhunskih lokalnih vin najdemo mednarodno priznane in cenjene vrste kot so chardonnay, merlot, sivi pinot in cabarnet sauvignon, a tipična briška vina so tista iz rumene rebule, furlanski tokaj danes poznan pod imenom Sauvignonasse.

Izbira vin

Pri izbiranju ponudbe vin v vinski kleti San Martin ni bilo nič prepuščeno naključju. Vesna in Bogdan, oba sommelieja in poznavalca lokalnih vin, sta v ponudbo premišljeno vključila le najboljša in najbolj posebna briška vina. Gostom z veseljem svetujemo pri izbiri kozarca vina ob večerji.

V vsakem izmed vin San Martin  se skriva tudi družinska povezanost in dediščina, ki jo Vesna in Bogdan predajata svojim otrokom.

Steklenice San Martin   White (14)

“Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!”

Veseli smo, da lahko gostom pod znamko San Martin nudimo tudi lasten izbor mirnih vin, in sicer cabernet sauvignon, sauvignonasse, rebulo, chardonnay in merlot ter penino Anna.

Kot vsak domačin tudi pri nas strežemo vrhunsko vino. Razvajajte svoje brbončice in okusite okusna vina, ki za seboj skrivajo svojo zgodbo.

Pri nas lahko okušate od preproste in elegantne rebule do vina AMAMI; vino, katerega ime je sestavljeno iz imen Vesninih ter Bogdanovih otrok (Ana MArtin MIha)

Druge aktivnosti

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene