Aktivnosti

Za motoriste

BIKERS WELCOME!

Napis, ki seže globo v srce tudi Bogdanu in Vesni, zagrizenim motoristom, ki Vam lahko iz prve roke svetujejo kako poskrbeti za vaš dvokolesni jekleni konjiček. Brda so s svojimi cestami in panoramami idealno izhodišče tudi za motoriste, ki lahko raziskujejo vasice po Brdih, Krčnik in kotline ter zatem pot nadaljujejo tako rekoč kamorkoli. Lepote Slovenije se ne skrivajo daleč. Pot lahko nadaljujete v Julijske Alpe, proti Jadranskemu morju ali v Dolomite.

Ponoči boste mirno spali, saj boste motorje varno parkirali na hotelsko parkirišče in mislili samo na sprostitev. Če si zaželite pa žlahtne kapljice vam ne bo potrebno sesti za motor. Za vas bodo poskrbeli v naši restavraciji, tako s hrano kot s pijačo!

Motoristi se vračajo v Brda že več kot 30 let na zbor motoristov, ki ga organizira MK Brda in se odvija v renesančni vili Vipolže.

S ponosom se pohvalimo, da naš hotel vedno znova gosti zagrizene motoriste, od naključnih skupin, ki jih privabi naše gostoljublje do skupin, ki program izpeljejo v hotelu.

Tudi posamezniki, ki po naključju najdejo naš hotel, se vedno znova vračajo, saj postanejo tako rekoč člani naše družine.Druge aktivnosti

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene