Aktivnosti

Pohodništvo

IMG 1044

Goriška Brda so sicer znana po svoji kulturni dediščini, izjemnih vinih in kulinariki, a so idealna tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha. 
Razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne peš poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Zaradi mediteranske klime pa se pohodniška sezona razteza čez celo leto in ni omejena samo na poletne mesece.

Hotel San Martin je del projekta Alpe Adria Trail, pohodniške poti, ki se razteza od osrčja avstrijskih Alp pa vse do Jadranskega morja. 

E31 198 Med Kozano in Medano

Skozi celo leto sem prihajajo navdušeni pohodniki s celega sveta, od začetnikov do že izkušenih pohodnikov. Prav pohodništvo je v tem času v Brdih v pravem razcvetu. Z letom 2020 se je mnogim potem pridružila tudi Julijana, ki ne vključuje samo Alpe, Bled, Kobarid,.. ampak tudi Brda!

Pravljična pokrajina, kjer razgledi sežejo proti morju, Furlaniji in Benečiji, ima posebno, čarobno moč. Zakorakajte v zelene vinograde in sadovnjake ter med briškimi brajdami najdite svoj mir.

Brda (75)

V Brdih najdete 8 peš poti, ki so poimenovane po starih briških sortah češenj. Vsaka pot vodi po edinstveni, samosvoji, bogati, pisani in živahni naravi, polni življenja v vseh letnih časih.

Hotel ponuja tudi paket, namenjen prav pohodnikom. Paket lahko rezervirate zase ali pa podarite bližnji osebi, poleg tega je paket tudi možno personalizirati.
Več o naših paketih si lahko ogledate tukaj

Več pohodnih poti po Brdih, pa si lahko ogledate tukaj

alpe julijana

Druge aktivnosti

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene