Aktivnosti

Kolesarstvo

SM Kolesarji (31 of 74)

Kolesarstvo v Brdih

Raznolik briški teren je za kolesarje lahko prava športna popestritev ali pa pravi podvig. S svojo lego so Goriška brda priljubljeno izhodišče, saj so na dosegu tako Italijanske lepote Krmina, Trsta, Videma, obmorska mesta, Kras in Benečija ter prav tako bolj alpski svet, Kobarid in Bovec. Vsak letni čas prinaša drugačne barve; od rumenih listov in kakijev jeseni, kakšnega snežnega plašča pozimi, češnjev razcvet v pomladi in globoko zeleno barvo trt okrašeno z grozdjem v poletju. Prav tako je primorska klima pravšnja za kolesarje, saj omogoča prijeten potep s kolesom čez celo leto. Tako za začetnike ali družine kot za športnike željne adrenalina so poti vrhunsko doživetje, polno tako naravnih kot kulturno-izobraževalnih lepot. 
V hotelu se nahaja tudi kolesarnica, kjer lahko kolesa shranite, polnite in operete. Po želji vam je na voljo tudi pralnica, kjer se lahko opere ter posuši vašo športno opremo. Hotel ima za hotelske goste in zunanje goste na voljo 8 električnih gorskih koles, ki jih lahko najamete. V restavraciji pa poskrbimo za to, da boste siti in polni energije.

SM Kolesarji (41 of 74)

Ob koncu dneva ali pa kot vmesno etapo lahko noge odpočijete na terasi, kjer je dovolj prostora za vas in vaše kolo. Ob pogledu na prekolesarjena Brda pa si lahko privoščite pijačo ali pa kaj domače hrane.

Hotel San Martin se ponaša s članstvom v avstrijskem združenju kolesarskih hotelov MTS - Roadbike Holidays. Ker je hotel po duši namenjen aktivnemu preživljanju prostega časa smo tudi med prvimi v Sloveniji začrtali pot v kolesarskem turizmu v dolini Soče.

Več o poteh po brdih si lahko pogledate tu :

IMG 20200730 191640

Druge aktivnosti