Aktivnosti

Goriška brda so sicer znana po svojih izjemnih vinih in kulinariki, a so idealna tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha ali delovnega oddiha. Naj bo to pohodništvo, kolesarjenje ali golf, razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne peš in kolesarske poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso, čez mejo pa je Golf & country club di Spesa, Kopriva in Golf club Grado, Gradež. 

Ljubitelji kulturne dediščine se lahko ustavite v mnogih cerkvicah, gradovih in vilah ali pa sprehodite in uživate v preprosti arhitekturi idiličnih vasic. Zgodovinski navdušenci lahko skozi kaverne ali po označeni poti pridete do Koče na Sabotinu, kjer je manjša spominska oz. muzejska soba s fotografijami in vojaškimi predmeti. Tudi adrenalinski entuziasti pridejo na svoj račun v Adrenalinskem parku Soča Fun Park, Paintball Brda ali celo s poletom s padalom pri agenciji AdrenalinCo. 

San Martin je del projekta Alpe Adria Trail, pohodniške poti, ki se razteza od osrčja avstrijskih Alp pa vse do Jadranskega morja. Skozi celo leto sem prihajajo navdušeni pohodniki in kolesarji s celega sveta. V hotelski kolesarnici lahko shranite svoja kolesa, opravite manjša popravila ali pa samo operete svojo športno opremo in se pripravite na nadaljevanje poti. 

Goriška brda veljajo za destinacijo, v katero se vsak zaljubi na prvi pogled. Mnogi gostje namreč ostanejo dlje, kot so sprva načrtovali. 

Tiste, ki si Goriška brda želijo obiskati s poslovnega vidika pa z veseljem gostimo v naši dvorani ali sobi za sestanke in poskrbimo za pravo mešanico med delom ter užitkom. Več o poslovni ponudbi si lahko preberete TUKAJ

Kolesarstvo

Idealno izhodišče za kolesarstvo po Sloveniji.Tako za začetnike kot za športnike željne adrenilina so briške in okoliške poti vrhunsko doživetje.

Pohodništvo

Vsem ljubiteljem rekreacije razgiban teren briške pokrajine ponuja krasne pohodniške poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso. Potrebujete le toplejšo obutev in oblačila, za ostalo poskrbimo mi.

Pohodne poti po Brdih

Za vse ljubitelje pohodništva predstavljamo pohodne poti skozi in po Brdih. Potrebujete le pohodno opremo in ljubezen do narave, za ostalo poskrbi hotel San Martin !

Tek med vinogradi

Nekateri le sanjajo o tem, da med tekom doživljajo trase, ki se vijejo med vinogradi ter nudijo pravi pobeg v naravo. V Brdih je to del vsakdana!

Piškotki

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi delovanje in najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in jih lahko kadarkoli odstranite. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj

Nujno potrebni

Potrebni za pravilno delovanje strani.

Analitični piškotki

Beleženje statističnih podatkov in anonimnih podatkov na strani.

Dovoljujem uporabo podatkov za zgoraj navedene namene