Hitra rezervacija
MENI
Kulinarika

Restavracija San Martin

Restavracija San Martin je s svojim razgledom in prijetno toplo atmosfero zagotovo srce celotnega hotela. Je prostor za druženje in prijateljski klepet ter za raziskovanje briške kulinarične ponudbe ob kozarcu dobrega vina.

V kuhinji restavracije vse temelji na lokalnih in svežih sestavinah. Zelenjava in zelišča namreč rastejo na vrtu, ki se razprostira tik pod hotelom. Ob vrtu je zasajen tudi nasad 150 oljk po okolju prijazni biodinamični metodi. Bogdan in Vesna se zavedata pomena svežih in ekoloških sestavin in zato čimveč pridelata sama ali pa prvovrstne domače produkte poiščeta na bližnih kmetijah. Sveže in kvalitetno uležano meso pri lokalnem mesarju, sadje pri lokalnem kmetu ali pa sveže ulovljene ribe pri preverjenih ribičih.

Jedilni list

Naše jedi

Restavracija San Martin ponuja jedi, ki se prilagajajo letnim časom. V kuhinji je namreč največ pozornosti posvečene izbiri kvalitetnih, svežih in lokalnih sestavin. Spomladi, ko raste čemaž so tu npr. čemaževa juha s poširanim jajcem, slanino in staranim ovčjim sirom ter rižota z divjimi zelišči, šparglji in dimljeno soško postrvjo. V jesenskih in zimskih mesecih vas z veseljem razvajamo z jedmi kot so domači rezanci z divjačinskim ragujem in topinamburjevo kremo ter z meniji pripravljenimi po meri za skupine, ob katerih se boste lahko prepustili edinstvenim kombinacijam sestavin in tekstur. Za slasten zaključek obeda poskrbijo tudi več komponentne sladice različnih struktur iz vrhunske čokolade ter domačega sezonskega sadja, ki ga je v Brdih v izobilju in je s svojimi polnimi paletami okusov pravi navdih za slaščice kot sta kakijev mousse in čokoladni denishè

Kuhar

Valerio Lutman je svojo ljubezen do kuhe in dobre hrane prelevil v kariero, ki traja že 15 let. Poleg kuhanja se ukvarja tudi s slaščičarstvom. Njegova odprtost in vztrajnost sta ga pripeljala tudi do zmage na šovu Gostilna išče šefa. V prostem času veliko kolesari in se lahko pohvali celo z naslovom državnega prvaka v gorskem kolesarstvu.

Restavracija je odprta samo za najavljene skupine/mize.

Vabljeni v naš panormski bar kjer poleg pijače ponujamo tudi narezek in sladice.

Urnik bara:
Ponedeljek do četrtek: zaprto
Petek: 12.00-21.00
Sobota: 12.00 – 21.00
Nedelja in prazniki: 12.00 – 16.00

Kontakt za rezervacije:
M: +386 51 335 660 T: +386 5 330 56 60